Post by keytangipiddsu on Mar 16, 2022 6:01:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead In Bermuda ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead In Bermuda IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове за неограничен брой монети ▞▞▞
▞▞▞ Dead In Bermuda 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра!. Определено обаче има нужда от по-голям размер на текста в някои менюта.
Прилична игра за оцеляване с интересна механика, искам да има настройка за трудност, защото това наистина е безпардонна игра, когато става въпрос за RNG. **преинсталирано, за да се опита още един път и играта се забива на начален... екран, дори и с много налична свободна RAM.
Dead In Bermuda Strategie piib
Току-що купих играта и тя се срива всеки път, когато се опитам да стартирам игра. Когато стигне до товарната част, тя се затваря сама. Много разочарован. Има ли някакъв начин да го играя в steam, без да го купувам отново? Ако е така, бих искал възстановяване на сумата, за да мога да го купя в steam.
Твърде трудно - тази игра страда от "слепота на разработчиците" (разработчиците играха толкова много, че вече не могат да преценят собствената си игра). Играх няколко пъти в продължение на 2 до 2,5 седмици по време на игра, като използвах различни стратегии всеки път. Засядам при всеки опит. Ресурсите са твърде оскъдни, умората нараства твърде бързо, изработените предмети се разграждат твърде бързо, късметът играе твърде голям фактор... Това не е просто предизвикателство, а отнема удоволствието. Жалко, защото потенциалът е налице.
Толкова дълго чакам, все още не мога да играя.
играта е страхотна, но екранът не остава буден постоянно, когато играя. моля поправете. tnx
Току що купих и изтеглих играта. Няма да се зареди след снимката в началото. Поправете това или ми върнете сумата.
Играта е много хубава и може да струва 4-5 звезди, но има грешка, че самолетът става невъзможен на ден 7 за мен и губя играта поради липса на ресурси... P.s. също така размерът на текста може да е по-голям, на телефон с пълен hd едва мога да чета статистиката. Ако разработчиците поправят това, ще променя прегледа си.
Много хубава игра. Трудно, но по-добре така, отколкото лесно. Благодаря
Супер страхотно. Но, за да бъда честен, Dead in Vinland е моята много любима игра и затова знаех, че ще се радвам да влезе. Те имат лесен режим, ако влезете в менюто за пауза. Само в случай, че сте на оградата преди някои от рецензиите.Направих пълно игра през първия си опит. Някои екрани са трудни за четене, писането е малко. Единственият проблем, който срещнах.
Dead In Bermuda Diskarte fqfy
Актуализацията отстрани всички проблеми. Предизвикателна, но забавна игра. Изглежда добре на s7 edge.
Отлична игра! Просто се уверете, че сте изчистили колкото можете повече RAM, преди да стартирате играта. Играта отнема до 650Mo. Закъснява малко, но все пак може да се играе при добри условия. Потребител на LG G4.
Използвайки телефон S6 и дори не мога да заредя в играта..възстановяване на сумата!
Наистина ми хареса тази игра... на моменти е доста разочароваща, но приятна. Може да бъде доста депресиращо и всички действия имат последствия. Опитът да се уверите, че героите не се карат, е истинското предизвикателство.
Исках да обичам тази игра - живея смъртта във Винланд, честно казано е почти невъзможна за игра на телефон. Проблемът е, че шрифтът е толкова малък. Това каза, ако имате таблет - вземете го. Ще го кача на компютъра си.
Най-добрата игра, която някога трябва да я изтеглите
Играта е твърде трудна. Наградата, която получавате от изпълнение на задачи, не е достатъчна, за да оцелеете. Установявам, че нулирам деня, ако не набавя достатъчно ресурси. Играта може да бъде добра, ако алгоритмите бяха малко променени или имат лесен режим.
Добър, но сложен
Не разбирам как се играе
Играта се отваря към снимка и просто стои там. Моля, върнете парите.
Няма да се зарежда, но бих искал да играя
Инсталирах играта преди няколко години на моя компютър и искам да изпитвам носталгия, но все още не мога да завърша играта. Е, играта е предизвикателна.
Разработчиците изоставиха тази игра, няма актуализации от 2 години. Много е линейно....трябва да правите нещата в много специфичен ред, за да оцелеете. В резултат на това има малка или никаква стойност на преиграване.
Бях абсолютно пристрастен към тази игра от самото начало. Отначало беше изключително предизвикателство, не можах да мина повече от 30 дни! След като се овладях (включени са много стратегия и далновидно мислене), успях да го завърша многократно и тъй като уменията на героите и картите се подреждат на случаен принцип всеки път, когато стартирате нова игра, никога не става скучно!
Dead In Bermuda Strategi sygi
Dead In Bermuda Стратегије mpwu
това е предизвикателство и различните сценарии са наистина страхотни. Наистина ми харесва, когато започнете, произволните черти, които са дадени на вашите герои, могат или да помогнат, или да попречат на играта ви. играта е много трудна, но затова я обичам толкова много.
Dumb Ways To Draw Казуальные tzs
Dead In Bermuda Strategia mtl
Търся помощ, тъй като играта не се зарежда. Екранът за зареждане периодично показва „Търся ресурси за изтегляне“. Имам тази игра на Origin, но не работи на моя Samsung Galaxy S5.
Виждам много хора, които се оплакват от трудността. Ето нещото, тази игра изисква от вас да бъдете изключително тактични и да мислите напред. Изисква от вас да разберете играта в нейната цялост, от всяко умение и неговите ефекти, до всеки елемент и всяка нужда и как тя се отразява на всеки герой. Всеки. Неженен. Нещо. Трябва да се разчита на Всеки. Неженен. Обърни се. Тази игра Е изключително трудна и трябва да бъде. Играл съм го стотици пъти и все още не съм го победил. Първото ви препятствие ще бъде да вземете съда за готвене, нещата изглежда вървят доста добре за седмица след това и след това трудността ще скочи отново. Трудността е това, което ме държи пристрастен към тази игра. Той е фантастично-добре сглобен, всяка част от него е красива и обмислена. Единствената ми забележка е диалогът, който изглежда се проточва, но е лесно да се пропусне. Така че, ако се оплаквате от трудност, намерете друга игра, но успех с намирането на подобна на тази игра. Това е буквално единствената мобилна игра от години, която е задържала вниманието ми повече от няколко седмици (играх от МЕСЕЦИ) и се надявам да не променят нищо по дяволите.