(Android) Lost Candy House - New Escape Room Challenge Games häkkimismäng (punktide suurendamine)
Mar 16, 2022 6:25:43 GMT -5
Post by keytangipiddsu on Mar 16, 2022 6:25:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Candy House - New Escape Room Challenge Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Candy House - New Escape Room Challenge Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkkimismäng (punktide suurendamine) ▞▞▞
▞▞▞ Lost Candy House - New Escape Room Challenge Games 2022 version ▞▞▞
Nagu need mängud
Mulle täitsa meeldis 💖.
kalju tase on erinev
Lost Candy House - New Escape Room Challenge Games पहेली hfy
Vinge
Väga hästi
Väga meeldisid pusled, nad on väga nutikad! Veenduge, et teil oleks selle mängu jaoks pliiats ja paber. Sul läheb seda vaja!🤔
Üsna keeruline. Aga tõesti hea
see lahe lõbu
Geniaalne mäng, palun tehke sarnaseid
Nuga kadus pärast seda, kui ma seda porgandi peal kasutasin, nii et mul pole leiva jaoks nuga.
Raske mikrotehingute osas, kuid armas lugu ja graafika, head mõistatused ja korralik pikkus. Mõningaid alasid on aga keeruline ilma vihjeteta täita ja reklaamid on väga pealetükkivad. Tundub, et see väljaandja toetub mängude reklaamitulule ja mängude ostmisele suuresti. Kui keeldute mängude eest maksmast, on enamik nende mängudest tõenäoliselt tüütu. Inglased võiksid veidi täiustada, kuid see on piisavalt lihtne, et mõista, mida mõeldakse.
Ükski teie mäng ei tööta 2 päeva
Galaxy Attack - Space Shooter Arkada zrkf
näeb okei välja, aga tüütu on see, et iga kord mõistatust lahendades näed ekraanil reklaami. Desinstallis selle üsna kiiresti
Lõbus mäng aja veetmiseks. Juhtimine peab aga parem olema. Pean valiku tegemiseks mitu korda ekraanil klõpsama.
Juhtimine on üsna halb. Jäin käputäie mõistatuste vahele kinni ega tahtnud piksleid jahtima või mida iganes (navigeerimine ühel ekraanil, nt sissesuumimine vs katse läbi ukse liikuda, oli masendav)
See on nii-nii mäng.
Ma armastan seda.
Suurepärane mäng, kuid mõned vihjed on lugemiseks liiga väikesed ja neid tuleb ekraanipilti teha ja uurida. Alguses tundus suhteliselt lihtne, kuid viimasel tasemel muutus päris masendav. Vajas läbivaatust. Aga üldiselt hea mäng. (V.a tüütud reklaamid)
Lost Candy House - New Escape Room Challenge Games Puzzle srq
Meelelahutuslik
Lõbus mäng.
Armasta põgenemismängude mõistatusi. See on erinev. Armastan seda
✌🏾✌🏾
Mulle meeldib teie mäng, aga kus on selle kasti tähised, millesse poe panite.
suurepärane mäng
kena mäng
Gr8
lõbus ja väljakutseid pakkuv põgenemismäng... allalaadimisega, kui tahad midagi, mis sulle väljakutse esitaks...
minu mäng ei järgi läbivaatusi, minu mäng läheb pärast majaosa kaljule, kuid sellel tasemel pole abi, kas see on üks uutest tasemetest?
Kas on ka videosid 😣
Paljusid asju oli raske näha (nt rulluvad kujundid, värvid puul jne), vajasid sisse suumimist.
SUURE põgenemisfändina (sõltlane😁) oli see minu esimene PB mäng ja kuigi see oli MAITSULT VÄRSKENDAV😍😘, siis tõrgete ja ebaselgete, RASKE NÄHTAVATE vihjete tõttu vajasin mitut vihjet, mille hind oli 🤨 selle rumal paigutus. lasin kulutada vihjetele, mida ma isegi vaja ei läinud PB-st proovin ikka edaspidi rohkem🤷🏼💝
Ma armastan selle mängu kontseptsiooni ja nautisin seda seni, kuni sellest sai pikslijaht. Juhtnupud on veidi kohmakad ja graafika erakordselt tume. Isegi kui mu heledus oli terve tee kõrge, oli asju raske/võimatu näha. Vihjed maksavad kommi, kuid ma ei näinud võimalusi kommi teenimiseks. Võib juhtuda, et ma jätsin selle kahe silma vahele, kuid mäng muutus tööks ja see pole lõbus.
Alguses oli see üsna hea, kuid proovisin vihjete saamiseks osta rakenduste kulda. Proovisin kaks korda, kuid see võttis minult mõlema eest tasu, kuid ei saanud midagi.
Paljudel inimestel on raskusi juhendi leidmisega, miks nad ei otsiks lihtsalt Google'i ülevaadet mis tahes mängu kohta, mida soovite. Võib-olla olen asi ainult minus, ma ei tea, mulle tundub see lihtsalt väga lihtne, kuid guugeldan palju asju, mida korralikul mängul on
Üks minu lemmikutest!!
Väljakutsuv, kuid samas rahuldust pakkuv!
See on üks parimaid põgenemismänge, mida olen mõne aja jooksul mänginud, palun tehke rohkem ja graafika on hämmastav. Mul on ideid mõne teema jaoks, nagu kaubanduskeskus, kommipood, karnevali põgenemine.
Kohutav. Seadme pidev külmutamine sunnib mind selle taaskäivitama. Desinstallitud. 1 tärn ja see on helde olemine.
Juhtseadmed on jama