Post by keytangipiddsu on Mar 16, 2022 6:32:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Journey Decor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Journey Decor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za beskonačne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Journey Decor 2022 version ▞▞▞
Volim igrati ovu igru
Isti koncept smeća kao i druge igre! Kad pokrenete igru sve je jeftino, a poslije sve preskupo.. sorry, ali morao sam je i izbrisati! Neću završiti 4-5 faza samo da bih nešto izgradio! 👎
Journey Decor Casual aesz
igra
Obožavam ovu igru, zabavna je i opuštajuća 💖
Završio sam sve razine i igra se zamrznula i nisam je mogao igrati pa sam deinstalirao. Bilo je zabavno
Prekrasna grafika ..ali vrlo razočaravajuća...ne otvara drugu sobu.
Za sada volim igru!
Ovo je za sada jako zabavno. Igre su zabavne, a dizajn izgleda sjajno. Zasad sam samo u 2. sobi. U ovom trenutku ne mogu ocijeniti 5 jer sam zapravo tek započeo svoje putovanje! Međutim, do sada uživam u ovoj igrici!
Sviđa mi se ova igra.
To je zabavna igra
Velika ljubav prema ovome ne može prestati igrati
Journey Decor ミニゲーム ayto
To je jako čudesna igrica volim je ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐♥️♥️♥️
Amerikah flour noy Amerikah
Uživati
Sviđa mi se, ali trenutno nemam prostora za to
Igra se zamrzava od ažuriranja, ne može dobiti dnevne nagrade, bilo koji video igra se ruši. Support samo sliježe ramenima i kaže da sada radi
Volite ukrašavati. Radio sam to većinu svog života 5🌟
Lijepo, stvarno mi se sviđa grafika soba u igri i opcije za dizajn općenito, to je vrlo dobra igra, dao bih joj pet zvjezdica, ali razine dodaju nove stvari prebrzo
Nema više zabave! Dizajni su loši i ne idu zajedno! Da ne spominjem da su cijene nečuvene! Preko 900 novčića po predmetu! Deinstaliranje odmah!😡😡😡😡😡
Dobra igra
Volim se baviti uređenjem interijera
Tek sam počeo igrati igru, za sada je dobro
Mathematikmeister Mathe Spiel Geduldsspiele idjo
Slatka zarazna igra.
Dajem joj 4 zvjezdice jer igra izgleda tako realistično i grafika je čista, ali stvarno bih volio više razina u igri jer vi momci trenutno nemate puno
Journey Decor Casual xhw
Definitivno izazov na nekim pločama, ali vrijedi testirati svoj mozak.
Kupnja alata?? Sretno s dobivanjem besplatnih ~ i igra je sranje !!!!
ODLIČNA ZABAVNA IGRA 😀😎😀😃🤩😁💯🥳
Ova igra je za mene 10, daje mi utakmicu 3 koju volim i ukrašavanje koje je tako zabavno.
Dobre sobe i dizajnerski izbor namještaja za uređenje prostora! Stvarno mi se sviđa igra! Utakmicu je postalo nemoguće dobiti. Već sam posjetio ovu igru. Izazov u igri je ponekad pretežak za pobjedu. Kad se dogodi da pobijedim, osjećam da si mi dao igru. Radije dizajniram sobu nego da se zaglavim u igri utakmica dok ne odlučite drugačije! Drugi igrači koji sjede ovdje sa mnom se slažu. Dakle, dat ću vam polnt da svoju igru ocijenite s tri zvjezdice. Ocijenila Elaine Washington
Ovome mogu dati samo dvije zvjezdice. U početku je zabavno, ali cijena predmeta raste što napredujete, ali količina novčića koju dobijete nikada ne pokriva cijenu stvari koje trebate. Gotovo.
Tek počeo svirati. Zasad je u redu. Za sada zabavno. Vrijeme će reći.
Gledajte, napravio sam snimke zaslona kako mi je rečeno. Zapravo, poslao sam 6 e-mailova i 2 e-maila sa snimkama zaslona i još se NIŠTA NIJE PROMIJENILO. Pričekat ću još 1 tjedan i ako se ništa ne dogodi onda ću definitivno izbrisati igru zauvijek! Također je vaša korisnička služba LOŠA!,,,,
Tako je lijep
Vrlo je teško ići na sljedeću razinu